Sponsorer og partnere inden for sejlsport

Sejlsport er en af de hurtigst voksende sektorer på markedet for sponsorater inden for sport. Der er mange muligheder for at engagere sig i et globalt publikum.

Hvis du er et sejlsportshold, der ønsker at tiltrække sponsorer, er det vigtigt, at du henvender dig til dem med en effektiv markedsføringsplan og en business case. Det kan ofte tage tid at opbygge dette, men belønningen er det hele værd i det lange løb.

1. World Sailing

World Sailing er det styrende organ for sejlsporten og er officielt anerkendt af Den Internationale Olympiske Komité og Den Internationale Paralympiske Komité. Det fremmer sporten internationalt, styrer sejlsporten ved de olympiske lege og udvikler racing rules of Sailing.

World Sailing tilbyder en bred vifte af sponsormuligheder, lige fra begivenheder på vandet til projekter uden for vandet. Uanset om du ønsker at blive partner for et verdensmesterskab i sejlsport, præsentere en World Sailing-konference eller sponsorere et ungdomstræningsprogram, er der noget for din virksomhed at blive involveret i.

Speed Record Council er en World Sailing-komité, der er ansvarlig for at ratificere de rekorder, der er blevet påstået på tid på land og til havs. Rådet har et fuldtidssekretariat, og der afholdes møder hvert år på egnede steder.

2. Regatta Point Community Sailing

Sejlsponsorer og partnere hjælper Regatta Point med at leve op til sin mission om "sejlads for alle". Din virksomhed får en række fordele, herunder logoplacering på RPCS-webstedet, et link på vores støtteside, medarbejderrabatter og -kuponer og meget mere.

Det bedste er, at dit bidrag til RPCS vil gøre en forskel i livet for tusindvis af mennesker i og uden for byen. Det vil også hjælpe os med at vedligeholde og udvide vores flåde af både og tilbyde programmer og tjenester, der er til gavn for hele Worcester.

Som et akkrediteret US Sailing Community Sailing Center har RPCS til opgave at uddanne offentligheden om sejlads og hjælpe dem med at tage deres næste skridt på vandet. Ud over den førnævnte gammeldags sejlads har vi også kajak-, kano- og paddleboarding-undervisning samt en bred vifte af udstyrsudlejning.

3. Sejlskibe Maine

Sailing Ships Maine giver livsforandrende muligheder for teenagere på alle niveauer og indkomstniveauer til at opdage havmiljøet og udvide deres lederfærdigheder, samtidig med at de opfordres til at overveje yderligere maritim uddannelse. De søger frivillige og professionelle besætningsmedlemmer, der er begejstrede for at undervise og engagere elever i gymnasiealderen i at lære alt, hvad de kan om livet på havet om bord på et sejlskib.

Sailing Ships Maine har en lang tradition for at tilbyde unge sejlundervisning på deres USCG-inspicerede 131' gaffeltriggede topsejlsskonnert Harvey Gamage. De tilbyder en bred vifte af semester- og ugelange erfaringsbaserede uddannelsesprogrammer til søs for unge med supplerende dagsprogrammer, der introducerer dem til mulighederne for arbejde og/eller uddannelse på og omkring vandet.

4. Hatteras Island Sailing Organization

Hatteras Island Sailing Organization er en lokal sejlsportsorganisation med det formål at fremme sejlads og maritime kulturarvsmuligheder for lokale unge fra Hatteras. Organisationen blev startet i 2019 og er udelukkende støttet af frivillige, medlemmer og sponsorer.

Organisationen har for nylig erhvervet 5 420 Class sejlbåde, den internationale standardsejlads klasse for high school og college sejlere. Dette gør det muligt for Hatteras unge at konkurrere i 420-klassen regionalt, nationalt og internationalt!

De har også en række sejltræningssessioner, der løber hele året. De er tilknyttet US Sailing og er en medlemsbaseret non-profitorganisation.

5. ABLE to Sail

ABLE to Sail er en nonprofitorganisation, der har hjulpet mennesker med handicap til at opleve glæden ved at sejle i over 15 år. De tilbyder en bred vifte af sejladsoplevelser og tilbyder et støttende miljø for alle aldre og evner. Din donation hjælper disse personer med at opnå den frihed, uafhængighed og selvtillid, der følger med at lære at sejle.

De driver også en 10-ugers lejr for unge med handicap i vildmarken, hvor de kan give børn med handicap mulighed for at blive styrket. Deres mål er at hjælpe børnene med at sætte sejl fra selvdestruerende tanker om, at de ikke er "ikke er nok", og at give dem mulighed for at udnytte deres individuelle potentiale. Som sponsor kan du få en stor gensidig anerkendelse, herunder et logo, der danser på vandet hele sommeren. Du kan også promovere deres program via sociale mediekanaler og blogs for at øge kendskabet til mærket.


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>