Longchamp Triatlon flytter til stierne omkring Seinen i Paris

Longchamp Triatlon er flyttet til stierne omkring Seinen i Paris. Konkurrencestedet vil også blive ændret. Byen har lovet at rense floden, så den kan blive vært for de olympiske sommerlege i 2024. Hvis legene bliver en succes, vil hele strækninger af floden blive åbnet for offentligheden til badning.

Triatlon i Longchamp

Longchamp har en løkke på 2,2 miles, der er rettet mod cyklister. Hvis du er til intens cykling, er denne løkke måske ikke noget for dig. Parken Bois de Boulonge er dog enorm, og der er utallige løberuter. Løbet lukker også trafikken på Seinen om søndagen for at give de bedst mulige løbeforhold.

For løbere er det at løbe langs Seinen en af de smukkeste løb i verden. Dele af vejen er omdannet til stier kun for fodgængere, og der er en fantastisk udsigt over Paris' vartegn. Du kan starte ved den ikoniske Notre Dame og løbe gennem mange andre bemærkelsesværdige vartegn.

Stien kan være en del af en længere løbetur eller en separat omvej. Den vestlige del af Seinen blev omdannet til sti for to år siden. Du kan også løbe gennem Tuilleries, Champs-Elysees og andre kvarterer.

Et andet godt sted at løbe er Luxembourg-haven. Du kan nyde skønheden i denne offentlige park, mens du løber de 3 km langs Seinen. Dette er en af de smukkeste offentlige parker i byen. Og du har en fantastisk udsigt til Eiffeltårnet herfra!

Garmin Triathlon på stierne omkring Seinen

Garmin Triathlon på stierne rundt om Paris er en triatlon, der kombinerer løb, cykling og svømning. Løbet starter i Bassin de la Villette og omfatter 1,5 km svømning, 40 km cykling og 10 km løb. Der er en skiftezone ved La Villette, hvilket gør det nemt for atleterne at skifte fra den ene sport til den anden.

Atleterne kan konkurrere i sprint, olympisk eller begge formater.

I modsætning til de to første år af denne triatlon har banen i år ændret sig meget i forhold til de to første år af denne triatlon. I stedet for at være en ud-og-retur-bane langs Seinen består banen nu af to sløjfer på fem kilometer, der fører dig forbi Eiffeltårnet. Afstandene på de to baner er nogenlunde de samme, men den anden løkke indeholder en bakke.

 Endringer i konkurrencestedet i Paris 2024

Kortet over konkurrencestederne til legene i Paris er blevet revideret efter drøftelser mellem Paris 2024 og partnerne. Ændringerne har primært haft til formål at sikre, at legene kan afholdes inden for det tildelte budget. Ændringerne har også resulteret i flytning af visse begivenheder. Mens det oprindelige konkurrencested, Terrain des Essences, er blevet bibeholdt, vil skyde- og paraskydningsbegivenhederne blive flyttet til et andet sted. Suzanne-Lenglen-banen på Roland-Garros Stadion vil ikke længere blive brugt til disse begivenheder.

Paris 2024's bestyrelse har godkendt ændringerne i planen for konkurrencepladserne. Disse ændringer vil bidrage til at skabe optimale konkurrencebetingelser for atleterne, holde budgetterne under kontrol og bevare arven fra legene for lokalbefolkningen. Bestyrelsen har også godkendt et mandat til Paris 2024-projektteamet til at rådføre sig med interessenter i området om de foreslåede ændringer. Forslagene vil derefter blive forelagt IOC og de relevante internationale forbund til godkendelse.

En anden ændring af konkurrencestedet for Paris 2024 har at gøre med sportsprogrammet. Klatring og rugby sevens vil blive flyttet til Seine-Saint-Denis-anlæggene, mens eksekutivbestyrelsen også godkendte beslutningen om at reducere antallet af fodboldstadions til syv. Disse ændringer forventes at spare byen omkring 150 millioner euro. Den reviderede plan for spillestederne vil blive forelagt for Den Internationale Olympiske Komités bestyrelse i december.
Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>