Kokoskager - To lækre opskrifter

Kokoskager er en fantastisk dessert at lave, og med de rigtige ingredienser kan du lave nogle lækre kager. I denne artikel tager vi et kig på to opskrifter, som du kan bruge til at lave en velsmagende dessert. Den første er en opskrift på en hvid chokolade kokos kage fra Doan's Bakery, og den anden er en kokos creme kage fra Deborah Protzman.

Doan's Bakerys hvide chokolade kokosnøddekage

Doan's Bakery er et familieejet bageri i Woodland Hills, Californien. Det er et populært stop for lokale og besøgende. De har lavet lækre godbidder i 25 år. Og Tom Cruise, stjernen i mange film, er en stor fan. Han sender ofte en hvid chokolade kokosnøddekage ud til sine venner og medstjerner.

Bageriet blev oprindeligt skabt af Karen Doan og drives nu af hendes søn, Eric. Bageriet har modtaget strålende anmeldelser fra A-lister som Jimmy Fallon, Kirsten Dunst og Angela Bassett. Disse berømtheder bestiller ofte kager til deres venner i feriesæsonen.

White Chocolate Coconut Bundt Cake fra Doan's Bakery er en af de mest populære kager på markedet. Kagen er fyldt med bidder af hvid chokolade og toppet med revet kokos.

Selvom Tom Cruise faktisk ikke har prøvet kagen, hævder hans venner, at den er lækker. Faktisk blev hans kone Katie Holmes introduceret til kagen af Diane Keaton under sin tid i Hollywood.

Doan's Bakery's Coconut Milk Frosting

Doan's Bakery er et lokalt bageri beliggende i Woodland Hills, Californien. De har været i branchen i femogtyve år og laver alle mulige lækre lækkerier. Mange lokale og besøgende nyder deres tilbud. Du kan bestille en kage hos Doan's og få den sendt til hele landet. Hvis du føler julestemningen, kan du bestille en Doan's Bakery-julekage til at give som gaver.

Doan's Bakery's White Chocolate Coconut Bundt kage er en af de mest populære godbidder, de tilbyder. Det er en fugtig, pund kage med hvide chokolade bidder. Kagen toppes med en kokoscremefrosting og ristet kokosnød.

Doan's Bakery er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt af Karen Doan i 1984. Hun og hendes søn Eric driver nu virksomheden. Tom Cruise er blevet stor fan af deres kager. Han har sendt dem til en række venner og medstjerner, inklusive Angela Bassett.

For at lave Doan's Bakery hvid chokolade kokos bundt kage skal du bruge to ni-tommer kageforme og en lille skål. Til kokoscremefrosting skal du bruge 61 gram sukker, 80 gram smør, et æg og en teskefuld kokosekstrakt.

Skal du piske æggehviderne?

Når du laver en kage med kokos, er det en god idé at piske æggehviderne for ekstra løft. Hvis du ikke gør det, kan din kage blive tæt og tør.

En god måde at undgå dette på er at sørge for at piske æggehviderne i en dyb, ikke-reaktiv skål. Det er også en god idé at bruge en ståblander.

Har du ikke en standmixer, er en håndmixer et godt alternativ. En standmixer er dog det bedste valg, hvis du laver mere end én kage. Du skal være i stand til at piske æggene på et par minutter.

Næste trin er at kombinere sukkeret med æggehviderne. Rør forsigtigt i blandingen, indtil sukkeret er opløst. Dette bør tage omkring syv minutter. Vend til sidst vaniljen og halvdelen af kokosen i.

Når dejen er blandet, skal den fordeles jævnt mellem de to pander. Bages i 20-25 minutter. Tag panderne ud af ovnen og afkøl i et par minutter.
Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>