IMG Arena

IMG Arena er et datterselskab af den globale sports- og mediebureaugigant IMG, som distribuerer livestreams og væddemålsdata til en lang række sportsbegivenheder. Virksomheden har for nylig foretaget en række strategiske investeringer i sportsstreaming, datadrevet broadcastgrafik og analyse.

I maj erhvervede IMG Arena en kontrollerende andel i det svenske computer vision-firma Signality for at udnytte Signalitys AI-software, der analyserer videostreams og sporer spiller- og boldbevægelser.

Streaming

IMG Arena har en af verdens største porteføljer af livestreaming med indhold fra mere end 200 forbund og foreninger. Virksomheden leverer live stream og data feed til mere end 45.000 sportsbegivenheder årligt og tilbyder on-demand virtuelle sportsprodukter.

Virksomheden har indgået en række partnerskaber med store sportsgrene, herunder MLS (Major League Soccer), ATP Tour, Roland Garros og US Open-turneringerne i tennis. Selskabet har også indgået en aftale med racerløbsserien Nascar om at lancere et virtuelt sportsvæddemålsprodukt.

IMG Arena er for nylig blevet enige om at overtage Leap Gaming, en virksomhed, der har specialiseret sig i virtuelle sports- og casinospil. Aftalen vil forbedre virksomhedens portefølje af indhold til sportsvæddemål og forventes afsluttet i første halvdel af 2023.

Data

IMG Arena er en sportsdata- og teknologihub, der leverer live streaming og data-feeds til sports-, betting- og medieøkosystemerne. Den er ejet af Endeavor Group og samarbejder med mere end 450 sportsbooks for at dække 45.000 begivenheder om året.

IMG har for nylig købt det svenske computer vision-firma Signality, som anvender AI til at generere data om sporing af begivenheder i realtid. Dens cloud-baserede platform analyserer videostrømme og spiller- og boldbevægelser og giver et væld af oplysninger til rettighedshaverne.

Ved et andet opkøb i april købte IMG FlightScope Services, et polskbaseret firma, der anvender 3D-dopplerradarer og computervision til boldsporing i fodbold, basketball og golf. Virksomhedens teknologi vil blive indarbejdet i IMG Arenas dataindsamling og audiovisuelle produktionsmuligheder.

I andre datanyheder er Major League Soccer i avancerede forhandlinger om et samarbejde med IMG Arena om en officiel datadistributionsaftale, der vil betyde, at MLS' livescore og kamprapporter vil blive distribueret til sportsbøger og mediepartnere på verdensplan. Det er første gang, at en professionel sportsliga vil samarbejde med et dataindsamlings- og distributionsselskab om at levere sine officielle data.

Analytics

IMG Arena tilbyder en bred vifte af analysetjenester. Disse omfatter databerigelse, sports- og spændingsanalyser og proprietære målinger. Firmaet laver også skræddersyede datavisualiseringer for at hjælpe sportsbooks med at træffe bedre beslutninger om deres marketingbudgetter.

Det har for nylig erhvervet en kontrollerende aktiepost i det svenske computer vision- og kamerateknologifirma Signality, som Mikael Rousson (CEO) og Michael Hoglund (sports executive partner) er medstiftere af.

Investeringen vil øge IMG Arenas effektivitet i dataindsamling med førende computer vision- og kamerateknologier.

"Signality blev født ud fra en vision om at forbedre sporten på et grundlæggende niveau ved hjælp af computer vision-teknologi", sagde Rousson. Virksomhedens deep tech, cloud-baserede ramme anvender AI til at udtrække ekstremt præcise sporingsdata om sportsbegivenheder i realtid og vil blive kombineret med IMG Arenas førende produkter, omfattende netværk og operationelle skala for at levere en bredere pakke af indholdsløsninger til fanengagement.

I et interview med CB Insights afslørede IMG Arenas præsident Freddie Longe, at firmaet fremskynder sin satsning på sportsstreaming og datadrevet broadcastgrafik, analyse og indsigt. Han skitserede også det amerikanske sportsbetting-markeds ændrede landskab.

Indhold

IMG Arena tilbyder indholdsskabelse og distributionstjenester, herunder livestreams og data fra sportsforbund til bettingoperatører over hele verden. Datatjenesten er tilgængelig i tre varianter: en slank FastPath-datastrøm, som giver mulighed for realtidsspil i realtid, et eventdatafeed, som giver mere detaljerede statistiske detaljer såsom afleveringer og skud på mål, og avancerede sporingsdata til events, herunder ATP- og LPGA-touren.

IMG ARENA's forbundstjenester og sportsindhold kan distribueres direkte til bettingoperatører eller via betroede distributionspartnere, der leverer handelsløsninger og softwareplatforme. I dets integritetsfokuserede partnerskabsprogram, "The Alliance", kræves det, at partnere kun må bruge officielle data og streamingtjenester til IMG ARENA-repræsenterede begivenheder.

IMG Arena har for nylig erhvervet FlightScope Services, der er specialist i dataindsamling, audiovisuel produktion og sporingsteknologi inden for golf og tennis. Det nye produkt vil blive indarbejdet i IMG Arenas indholdsudbud og styrke den voksende portefølje af sportsvæddemålsprodukter. Det vil være en vigtig del af virksomhedens nye "Golf Event Centre".


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>