Brug af et kreditkort som betalingsmetode

Et kreditkort er et betalingsmiddel, der har eksisteret i lang tid. De er dog blevet mere avancerede og er begyndt at have et hologram, ud over autobetalinger og affinitetspartnere.

Autopay online

Automatiske betalinger kan hjælpe med at strømline din økonomi, spare på forsinkelsesgebyrer og renteudgifter og øge din kreditvurdering. Det er også en god idé at gennemgå dine automatiske betalingsoversigter hver måned og indstille advarsler, der minder dig om, hvornår dine betalinger forfalder.

Indstilling af automatisk betaling kan dog føre til uforudsete problemer. Hvis din banksaldo er lav, kan den automatiske betaling blive forsinket, eller du kan endda blive opkrævet et gebyr. Og hvis du ikke har nok penge på din konto til at dække din regning, vil din kortudsteder returnere betalingen og dermed udløse et gebyr for returneret betaling.

Der findes tre hovedtyper af autopay. Du kan vælge at betale et fast beløb hver måned, et variabelt beløb eller den fulde saldo på kontoudtoget.

Renteudgifter på kreditkortopgørelser, efter at der er foretaget betaling

Renteudgifter på kreditkort kan være forvirrende. Det er vigtigt at forstå begrebet rentetilskrivning, så du ikke bliver overrasket af uventede gebyrer.

Typiske kreditkortrenter varierer afhængigt af typen af skyldige saldo og kreditkortselskabet. Renterne kan beregnes dagligt eller månedligt. Den daglige sats er generelt baseret på den gennemsnitlige daglige saldo. Hvis du betaler hele saldoen på kontoudtoget inden forfaldsdatoen, undgår du renter. Men hvis du ikke betaler til tiden, vil din rentesats fortsat stige.

Nogle kreditkortselskaber opfører alle dine transaktioner på ét sted. De kan også gruppere gebyrerne efter transaktionstype.

Renter på kontantforskud bortfalder ikke, selv om kunden betaler hele saldoen på kontoudtoget

Når du bruger dit kreditkort til et kontant forskud, bliver du opkrævet renter. Rentesatsen afhænger af det beløb, du låner frem, tidspunktet for transaktionen og den årlige årlige rente.

Renterne på kontantforskud er generelt højere end renterne på køb. Desuden opkræver kreditkort typisk et transaktionsgebyr på kontantforskud. Dette gebyr kan variere fra 10 til 20 USD.

Det er vigtigt at læse vilkårene og betingelserne for dit kreditkort, før du tager et kontant forskud. Du bør vide, hvor meget rente du vil blive opkrævet, og hvor meget du maksimalt kan bruge. Ved at kende disse ting kan du undgå at betale for mange renter.

Oprindelse af betalingskort

Det første betalingskort blev introduceret i begyndelsen af 1900-tallet, men en anden runde blev indledt i midten af det 20. århundrede. Den bemærkelsesværdige omtale er i slutningen af 40'erne og begyndelsen af 50'erne, og det var en vaklende forretning for det meste. Det var først, da støvet havde lagt sig, og de gode tider var kommet på banen, at stormagasinerne kom med på vognen. Som du måske har gættet, havde de deres egen version af et kreditkort, men navnet og fordelene var forblevet intakte. I det følgende årti blev stormagasinernes kreditkort normen. Flere banker og låneinstitutioner var med i kampen, og den lyssky aficionado udnyttede dette og sneg sig ind på et uvidende antal aficionados.

Affinitetspartnere

Affinitetspartnere er en type af forsikringsselskabets partner, som måske kan tilbyde dig rabatter eller andre frynsegoder. Hvis du overvejer at blive partner, skal du huske på, at du skal gøre det af de rigtige grunde.

Der er fire elementer, som du skal have for at blive en vellykket affinitetspartner. Du skal have en god plan for informationssikkerhed, et klart og ærligt faktureringssystem og en klar og tydelig markedsføringsstrategi.

Affinity-kreditkortet er en fantastisk måde for en nonprofitorganisation at få budskabet om sin sag ud, og det er ikke kun for velgørenhedsinteresserede. Et affinitetskort kan også tilbyde en fast engangsbetaling til en modtager.

Moderne kreditkort har et hologram
Et hologram er et unikt tredimensionelt billede, der er anbragt på kreditkort. Det har til formål at forhindre forfalskning.

Discover, Visa, Master Card og American Express har alle et hologram på deres kort. Disse kort kan dog variere i størrelse og sammensætning af billedet. Nogle kort har også en holografisk magnetstribe eller blå cirkler.

De oprindelige hologrammer blev udviklet af American Banknote Holographics, Inc. i 1958. De overbeviste Master Card- og Visa-selskaberne om at bruge hologrammer. Der er blevet gjort flere forsøg på at efterligne Master Card "Globe"-hologrammet.

Designet af MasterCard-hologrammet har også ændret sig med tiden. Dets nuværende form er meget mindre end dets oprindelige design.


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>