Om Northernrock

Northern Rock har rødder tilbage til 1850. I 1997 skiftede den regionale kreditforening status til aktieselskab og har lige siden haft vokseværk. I dag er Northern Rock den femtestørste boliglånsudsteder og den ottendestørste bank i Storbritannien målt på markedsværdi.
Northern Rock startede op i Danmark i februar 2007. Med en nem tilgængelig online konto, der tilbyder danskerne en konkurrencedygtig rente. For at servicere danske kunder åbnede Northern Rock en filial på Rådhuspladsen i København.

Northern Rock plc har specialiseret sig i boliglån og yder i Storbritannien primært lån mod pant i private boliger, mindre lån mod sikkerhed i virksomhedsejendomme samt personlig finansiering. Midlerne rejses globalt gennem et forskelligartet program, der omfatter både onshore og offshore personlige opsparingskonti, lån mod pant i de prioriterede boliglån, særlig dækkende obligationer og midler rejst på engrosmarkedet.

Vi har hovedkontor i Newcastle-upon-Tyne i Nordøstengland. Med ca. 6.000 ansatte, omkring 700.000 låntagere og mere end 1.3 millioner personlige opsparingskunder. Vi arbejder i hele Storbritannien og har startet opsparingsvirksomhed op i Irland og på Guernsey.

Northern Rock plc er den mest omkostningseffektive bank i Storbritannien. Lave omkostninger og effektiv distribution betyder, at vi kan tilbyde vores kunder konkurrencedygtige vilkår.

Northern Rock stræber efter at drive forretning på en fair og afbalanceret måde med respekt for sociale og etiske spørgsmål. Vi mener, at det er sund forretningssans at drive virksomhed på en socialt ansvarlig måde, og disse principper efterlever vi i det daglige virke. Vi glemmer ikke de dårligt stillede i samfundet og donerer 5% af overskuddet før skat til Northern Rock Foundation. Denne fond støtter velgørende formål i hele Nordengland. Fonden har til dato modtaget omkring 175 millioner engelske pund.


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>